keskiviikko 9. elokuuta 2017

KOULU ALKAA TAAS

Tervetuloa kouluun ja aloittamaan työtä uusin innoin ja levännein mielin!
Tästä se alkaa!
Nyt olemme jo kolmosella, tuttu porukka on koossa taas, ja Minea ja Jiaqi, tervetuloa uusina mukaan luokkaamme! Toivottavasti te pääsette nopeasti mukaan porukkaamme!
Aika paljon kesän aikana ehdimmekin kasvaa, vai mitä! Oikein palamme innosta kuulla teidän kesäkuulumisianne!

Vaikka opettajat ja luokkakaverit ovat pääosin tuttuja, on paljon uuttakin. Esimerkiksi välituntipiha. Kolmasluokkalaisina me vietämme välitunnit isolla pihalla ja kuljemme kouluun ja välitunneille C-oven kautta, missä ovat myös kenkätelineemme. Harjoitellaan nyt ensimmäisinä päivinä näitä peruskäytänteitä ja kerrataan vanhoja. Ensi viikolla päästetään vauhdilla opiskelu käyntiin, tuskin maltetaan odottaa :)!

Huomenna perjantaina koulua on klo 8.30-12.00. Silloin on koulukirkko UE-oppilaille ja muilla on ohjelmaa kirjastossa. Maanantaina aletaan jo toimia lukujärjestyksen mukaan, toivottavasti saamme ne ajoissa toimiviksi!


Kirjoitellaanpa oheiseen padletiin kesämuistoja! Kirjoita siihen sarakkeeseen, mikä sinusta tuntuu omimmalta. Muistatko vielä, miten kirjoitetaan kokonaisin lausein?
Tehty Padletilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 22

Hei kaikille! Lukuvuoden viimeinen kouluviikko on käynnistymässä ja kesäloma on aivan ovella. A urinko lämmittää ulkona, koivujen l...